Longanizas de Pollo
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Longanizas de Pollo. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Longanizas de Pollo is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Longanizas de Pollo is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Longanizas de Pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Longanizas de Pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Longanizas de Pollo is 7 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Longanizas de Pollo estimated approx 600 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Longanizas de Pollo using 12 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.
Si te gustan los embutidos, pero las alergias al cerdo o a la res te impiden saborealos, entonces las longanizas de pollo son tu mejor opción. Al hacerla tu mismo, garantizas que la calidad de ingredientes e higiene son las óptimas. Y siempre recuerda, "La calidad de la carne es la que determina la calidad de los embutidos".
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Longanizas de Pollo:
- 2 kg carne molida de pollo o pasta de pollo
- 2.5 Cucharadas Orégano
- 2.5 Cucharadas Pimienta
- 2.5 Cucharadas Sal
- 10 dientes Ajo
- 2 gramos Chile en polvo
- 2 Cebollas grandes picadas
- 500 ml vinagre (1/2 litro)
- 1 Manojo Hierba Buena bien picada
- 2 chiles pimientos picados
- Tripa sintetica
- Hilo de algodón
Steps to make to make Longanizas de Pollo
- Mezclamos la pimienta, comino y la sal con la carne (hacerlo con las manos, es única forma que queda parejo)
- Pulverizamos lo más que se pueda el orégano, lo espolvoreamos y mezclamos en la carne
- Agregamos poco a poco la hierba buena, la cebolla y el chile pimiento, luego lo mezclamos hasta que la masa quede pareja
- Exprimimos los dientes de ajo a la mezcla y lo volvemos a mezclar todo hasta que quede bien mezclado
- Agregamos el vinagre poco a poco hasta que la masa lo absorba por completo
- Dejar reposar en el refrigerador de 6 a 12 horas
- Despues de pasadas las 12 horas, sacamos la mezcla del refrigerador y volvemos a mezclar hasta que la mezcla quede homogénea de nuevo
- Hacemos un nudo en el extremo de la tripa
- Arremangamos la tripa en la duya o embudo, con el fin que la punta de la duya llegue hasta el nudo que hicimos.
- Con ayuda de un molino para carne o sencillamente una manga pastelera llenamos la tripa, procurando que la carne quede apretada, de lo contrario, la longaniza quedará muy floja.
- Cuando terminamos de llenar la tripa, hacemos un nudo al final (siempre verificando que hayan quedado apretada la mezcla)
- Ahora, con el hilo de algodón vamos haciendo nudos en la tripa, la separación que generalmente se hace es de 10cm, pero es cuestión de criterio
- Una vez que hemos terminado, colgamos las longanizas en un lugar seco y ventilado, con el fin de dejarlas madurar por lo menos 2 días .
- Recomendaciones: No cuelgues tus embutidos donde hay corrientes de aire, porque los reseca demasiado, es mejor en la sombra y sin fuertes corrientes de aire cerca. Además, evita guardarlas en el refrigerador, ya que no maduran igual.
As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more components or is a bit basically spicy, you can make basic modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to discover them yet just if you master some basic cooking methods.
This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Award-winning Longanizas de Pollo. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment